spain-visa

spain-visa 2019-08-17T12:58:48+00:00

ویزای اسپانیا

ویزا اسپانیا نیز همانند ویزای سایر کشورهای عضو شنگن نیاز به سه دسته مدارک اصلی دارد،با این تفاوت که گردش مالی مورد نیاز این سفارت 6 ماهه و طولانی تر از سایر سفارت خانه هاست:

1-مدارک شغلی

2-مدارک مالی(تمکن مالی+گردش حساب 6 ماهه)

3-مدارک ملکی

در روز انگشت نگاری مبلغ 85 یورو بابت وقت عادی و 125 یورو بابت وقت VIP به همراه داشته باشید.

مدارک ترجمه شده باید به زبان اسپانیایی باشد.لیست دارالترجمه های مورد قبول سفارت اسپانیا را در زیر این صفحه می توانید دانلود کنید.

جهت اطلاع از نرخ و اخذ وقت سفارت،رزرو پرواز،رزرو هتل،بیمه مسافرتی به صورت جداگانه با ما تماس بگیرید.

مسافران و همکاران گرامی می توانید چک لیست مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اسپانیا در این صفحه از سایت دانلود کرده و در صورت داشتن سوال با همکاران واحد فروش تماس بگیرید.

شماره تماس واحد ویزا :02144402035 -02144439461

شماره تماس پشتیبانی واحد ویزا:09107622871

دانلود چک لیست ویزا اسپانیا مسافران

دانلود چک لیست ویزا اسپانیا همکاران

دانلود فرم وقت سفارت مسافران

دانلود فرم وقت سفارت همکاران

دانلود لیست دارالترجمه های مورد قبول سفارت اسپانیا